What a long, strange trip it's been...

Ten Years After

Ten Years After

Breaking News!

2015. november 10. - Lyasthé

Ígérem, hogy jó okkal szolgálok az ismételt totális eltűnésre. (Az előző poszt 2. része egyébként már 85%-ban készen van)

Vázolom a helyzetet dióhéjban: Decembertől új helyen dolgozom.

Az okokat nem szeretném részletezni itt a blogon, de a lényeg az, hogy nagyon rossz anyagi helyzetbe került az istálló, és a főnökeim között is konfliktusok vannak. Ennek következtében kettőnknek el kell most mennie, eladtak egy autót, és próbálják valamennyire gatyába rázni a dolgokat.

Egy hét alatt találtam új munkahelyet, maradok Németországban, csak a svájci határ mellé fogok költözni, Zürichtől kb 40 percre. Meglátjuk :-)

Meglepően jól viseltem ennek az egésznek a kipattanását, de most, hogy lefixáltuk az új munkát (tegnapelőtt), valahogy sokkal valóságosabbnak tűnik az egész, és nagyon szomorú vagyok. Nem akartam egyelőre elmenni innen, szeretek itt dolgozni, szeretem ezt a helyet és a lovakat is. Talán a lovakba a legrosszabb belegondolni. 3 ló áll a legközelebb hozzám, ők úgymond a "keménymag" Alex lovai közül, ők az állandók, akikkel a legtöbb versenyen együtt voltunk. A többi jön-megy, már a szemem se rebben ha elmegy egy ló, vagy új jön, de ők hárman különlegesek, azt hiszem barátok lettünk. Ők Corall, Zamia és Hermes. Azt hiszem közülük is talán Corallal a legszorosabb a kapcsolatom, és egyszerűen borzasztó belegondolnom, hogy itt kell őket hagynom, átmennem egy új helyre, és vadidegen lovakat "pelenkáznom". Brutálisan kemény lesz a váltás, azt hiszem.

cymera_20151110_220753.jpgHermes, Zamia és Corall, aki állva alszik éppen :-D (direkt választottam otthoni képeket, nem puccos versenyeseket, ez a hétköznapi énjük )

Szóval ők az én kis elitalakulatom. Három homlokegyenest különböző személyiség, akikről gyakorlatilag regényt tudnék írni, és akik nagyon fognak hiányozni. Pfű, nem tudok most többet írni. Ilyenkor gondolkozom el, hogy lehet, hogy nem az én lelki adottságaimnak való ez a meló, és inkább maradnom kéne a saját, egy szem lovacskámnál :-) De az is igaz, hogy normál menetrend szerint most nem itt tartanánk....

Szóval ez a nagy helyzet, rövidesen jönnek még a posztok.

20151107_094142.jpgHermes & Mon Amé

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyearsafter.blog.hu/api/trackback/id/tr148068814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása