What a long, strange trip it's been...

Ten Years After

Ten Years After

The End.... egyelőre

2011. december 15. - Lyasthé

Jó hírről sajnos nem tudok most beszámolni. Ugyan nem nagyon írtam, mert nem siratófalnak akartam használni a blogot, de sajnos végig igen komoly gondokat okozott a térdem, a lovaglásban is hátráltatott.  Ezért Peterékkel közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy leteszem a lantot. Sajnálom nagyon, mert szuper korrektek, nagyon tetszik a hely is, de így meg nem tudok rendesen „funkcionálni”.

A terv egyelőre az, hogy irány Magyarország, aztán majd meglátom. Szívesen kijönnék még majd vagy ide Írországba, vagy Angliába, csak jobban kell majd munkát választanom :) Ez mondjuk rendkívül bosszantó, mert azt hiszem felkészültem minden buktatóra (ha szar a hely, inkorrektek, akármi), de ez eszembe sem jutott, hogy fizikailag lesznek gondjaim. Mindegy, most már így alakult, ebből kell okoskodni.

Azoknak meg, akik kifele kacsintgatnak csak azt tudom mondani, hogy mindenképp meg kell próbálni! Nekem idáig iszonyatosan tetszik a dolog, nyilván nem vagyunk egyformák, de ez csak úgy derül ki, ha csinálja az ember. Szóval kalandra fel, mindenből lehet tanulni! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyearsafter.blog.hu/api/trackback/id/tr663465550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanibel 2011.12.15. 14:55:55

Reméltem, hogy nem ez lesz a vége (még ideiglenesen sem), de ha már így alakult, tanulságokat levonni, fizikumot megerősíteni, és arccal az új kihívások felé!
süti beállítások módosítása